<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danmarks bedste ledelsesblog – vinder af Blogprisen

IMG_2897-52736f7a52725-316039-edited.jpg

| Læs på 2 min

Godt fra arkivet - de 5 mest læste blogindlæg

Michael Møller Petersen

Mere end halvdelen af 2016 er gået, og sommerferien ligger nu bag os. Vi har derfor været en tur i maskinrummet for at gøre lidt status - og her kan du se de 5 meste læste indlæg fra vores første blogs første halve år. Du kan se dem her - det kunne være, at du havde misset en enkelt eller to... 

Mus er spild af tid 

I følge Peter Straadt, partner i AS3 Transition, er den klassiske MUS-samtale spild af tid. Men hvorfor er tiden løbet fra den årlige MUS, og hvad skal der stå i stedet for? Læs mere om moderne MUS her.

Få 8 gode råd til anerkendende feedback

Hvad er god feedback? Det kan der være mange svar på. Carsten Berg, fagchef i AS3 Transition, giver 8 gode råd til de ledere, der vil give en anerkendende feedback. Læs dem her. 

"Min dør står altid åben" er en forældet trivselsstrategi

Ifølge Jørgen Uhrbrand, partner i AS3 Transition, stiller tidens øgede arbejdspres og stigning i stressproblematikker store krav til danske lederes opmærksomhed på trivsel og til virksomhedens trivselsstrategi. Læs mere her.

Lederens 7 trin til en værdig opsigelse

En opsigelse er en ubehagelig oplevelse for alle involverede, men en professionel håndtering kan minimere de følelsesmæssige konsekvenser for både den opsagte, for lederen og for virksomhedens resterende medarbejdere. Læs mere her.

7 råd til at skabe god trivsel

I en tid, hvor arbejdspresset er stigende, er trivselsoptimering blevet et begreb, der får øget fokus på ledelsesgangene rundt om i Danmark. Men hvordan skaber man god trivsel i praksis ude blandt medarbejderne? Læs de 7 gode råd her.

Michael Møller Petersen

Michael Møller Petersen

Uddannet journalist, har blandt andet skrevet en undervisningsbog om hiv/aids fra Botswana til folkeskolen. Tidligere arbejdet for internationale virksomheder som Arla, metroxpress og JYSK. Er i dag Chief Content Officer hos AS3 Transition med ansvar for kommunikation, marketing og content marketing og været ansat i virksomheden siden 2012.

Kommenter indlægget

Vil du kontaktes

Mest læste indlæg