Er det tid til at puste nyt liv i den berømte og berygtedeMUS-samtale?Lad dig inspirere af disse gode råd og spørgsmål - og skab en samtale, hvor der er mere fokus på den gode dialog og mindre på fastlagte skemaer.
Medarbejderudvikling, Ledelse | Læs på 22 min
Er det tid til at puste nyt liv i den berømte og berygtedeMUS-samtale?Lad dig inspirere af disse gode råd og spørgsmål - og skab en samtale, hvor der er mere fokus på den gode dialog og mindre på fastlagte skemaer.
Medarbejderudvikling | Læs på 4 min
Nyere forskning viser, at seniorer gerne vil arbejde længere end til pensionsalderen. Hvis de vel og mærke føler sig værdsatte og imødekommet på arbejdspladsen. Taler du med din seniormedarbejder om, hvilke tanker, han eller hun gør sig om den sidste del af arbejdslivet?
Medarbejderudvikling, Ledelse | Læs på 4 min
Der opstår helt nye perspektiver og ahaoplevelser, når Marie Kromphardt Østergaard bringer coaching i spil som et ekstra redskab i sin ledelsesrådgivning. Det giver samtidig et større ejerskab for de beslutninger og løsninger, de når frem til.
Er din sædvanlige energi og entusiasme stadig den samme? Er der den rette balance mellem de krav, du oplever og de ressourcer, du har? Her giver coach og ledelsesrådgiver Carsten Agerlin dig en række refleksionsspørgsmål, som giver dig mulighed for at tage temperaturen på din arbejdsglæde.
Gennem samtalen udvikler og styrker du relationen mellem dig og din medarbejder - og skaber fremdrift og forandring. Men hvad skaber en god samtale? Og hvad skal du være særligt opmærksom på i dialogen mellem leder og medarbejder? Det gør direktør og ledelsescoach Lisbeth Bygsø-Petersen dig klogere på her.
Coachinguddannelsen har udviklet mig som leder og givet mig nøglen til at skabe tætte og tillidsfulde relationer til mine medarbejdere, fortæller Annika Steiness, afdelingschef for Brandsikkerhed i Rambøll.
Medarbejderudvikling | Læs på 4 min
Hvis du har attraktive kompetencer og samtidig nærmer dig en alder, hvor du overvejer at forlade arbejdsmarkedet, vil en samtale om et fortsat samarbejde være interessant for din arbejdsgiver. Men hvad nu, hvis du selv tog initiativet til denne samtale? Her får du vores bud på, hvordan du selv sætter retningen for din senkarriere.
Medarbejderudvikling | Læs på 3 min
Hvis du tør se dig selv i spejlet – altså ét af dem, der viser dig præcis som du er – kan jeg på det varmeste anbefale dig at få en coach. Det er den hårde, men direkte genvej til at stille skarpt på dét, der betyder noget - og dét, der skal til for at nå det.
Medarbejderudvikling, Ledelse | Læs på 1 min
Hvordan bevarer din virksomhed de dygtige seniorerne i jobbet? Her får du fagchef Carsten Agerlins bud på, hvordan din virksomhed og seniormedarbejdere sammen planlægger de sidste arbejdsår - til gavn for begge parter.
Hver coach har sin egen personlige coachingstil, som bestemmer den måde, han eller hun møder dig på, når I sidder over for hinanden i hver sin stol. Men hvordan ved du, om din coach er dygtig til at coache? Her får du svaret på, hvad din coach skal kunne.
Når du starter på en coachinguddannelse, skal du være indstillet på, at coaching kommer til at fylde meget i dit liv i en periode. Du går ikke kun i gang med en spændende faglig læringsproces men også en personlig udviklingsproces.
Kan online coaching være et alternativ til fysisk en-til-en-coaching? Ja, mener direktør for trivsel og coaching, Lisbeth Bygsø-Petersen, der gennem en periode har coachet flere personer via en app.
Horsens Kommune har gennem flere år tilbudt alle medarbejdere over 55 år et udviklings- og afklaringsforløb. Målet er, at den enkelte medarbejder har en plan for den resterende del af arbejdslivet eller får styrket trivslen i sit nuværende job. I denne artikel kan du møde fire ansatte, for hvem forløbet har gjort en stor forskel.
Hvis du har til opgave at skabe en mere balanceret performancekultur i din virksomhed, er samtalen mellem leder og medarbejder et af dine vigtigste redskaber.
I en tid, hvor vi er presset af krav om præstation og selviscenesættelse, er der brug for en ny tilgang til coaching, siger en professor i coachingpsykologi. Han opfordrer til frugtbare dialoger om dét, som har værdi for os og som begge parter får noget ud af.
Der er i dag et stort udbud af coachinguddannelser, og markedet kan være svært at gennemskue. Processen med at vælge uddannelse kan derfor hurtigt blive uoverskuelig.
I et langt arbejdsliv vil du med jævne mellemrum stå i situationer, der kræver, at du omstiller dig eller udvikler dig som person. I disse tilfælde kan en coach hjælpe dig med at se dine muligheder og styrke dig i at udfylde din nye rolle. Også hvis forandringen vækker modstand.
Når du har besluttet dig for at opsøge en coach, skal du afgøre, om du skal vælge en ekstern coach eller en coach internt i virksomheden. I dette indlæg kan du få mere at vide om, hvilke fordele og ulemper der er ved henholdsvis intern og ekstern coaching.
Et stærkt lederteam er altafgørende, hvis en organisation skal løfte kerneopgaven. Derfor valgte en skoleleder fra Nyborg Kommune at få hjælp fra en ekstern coach til at spille et nyt lederteam sammen.
Formålet med AS3 Transitions blog er at inspirere, dele viden og uddanne ledere og HR-ansvarlige i det gode arbejdsliv, opsigelser, trivselsarbejde, stresshåndtering og coaching.
Har du kommentarer, kan du kontakte Mette Skole Mikkelsen, Marketing Manager i AS3 Transition på msmi@as3.dk
AS3 er tilsluttet FN’s Global Compact
AS3 Copyright 2023