<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Video: Sådan laver du generationsbroer i stedet for generationskløfter

Ledelse | Læs på 1 min

Video: Sådan laver du generationsbroer i stedet for generationskløfter

AS3 Transition

De fleste ledere elsker generationskasser, så de hurtigt kan placere personer fra Generation X, Y eller Z lige nøjagtig dér, hvor de på papiret hører til. Den kasseinddeling skaber dog flere kløfter end broer mellem generationerne, mener erhvervspsykolog Thomas Lange.

Er de forskellige generationer på arbejdsmarkedet i virkeligheden så forskellige, som mange ledere vil gøre dem til?

Eller opstår generationskløfterne kun fordi, at ledere - fordi det er belejligt - har tendens til at komme medarbejdere ind i bestemte generationskasser?

Erhvervspsykolog Thomas Lange mener det sidste.

I denne video kommer han med et kritisk indspark til debatten om de enkelte generationers påståede forskelligheder på arbejdsmarkedet.

Han opfordrer til, at du som leder møder dine medarbejdere med nysgerrighed – og vel at mærke den samme nysgerrighed, uanset om de deler fødselsår med dig selv, dine børn eller dine børnebørn.

AS3 Transition

AS3 Transition

Formålet med vores blog er at inspirere, dele viden og uddanne ledere og HR-ansvarlige i det gode arbejdsliv, opsigelser, trivsel, stresshåndtering og coaching.

Forrige indlæg

Det fælles ansvar: Stresshåndtering er kunsten at løfte i flok

Næste indlæg

7 gode råd til at håndtere opsigelsessamtalen

Kommenter indlægget