<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danmarks bedste ledelsesblog – vinder af Blogprisen

Fokus på strategiske ledelse og kompetenceudvikling

Ledelse | Læs på 1 min

"Ingen kan jo sige, at nu er jeg kompetent i resten af mit arbejdsliv"

Michael Møller Petersen

Læs om, hvordan Miljøstyrelsen forbedrer resultaterne ved løbende at justere ud fra et øget fokus på strategisk ledelse og kompetenceudvikling.

Både som medarbejder og som leder skal man hele tiden udvikle sig for at kunne matche et arbejdsmarked med konstant stigende krav.

Det ved de hos Miljøstyrelsen, hvor prioriteringer ændrer sig, og opgaver flyttes. Nye profiler skal ind, mens andre søger ud. Det kræver overblik og fremsynethed at administrere og være en del af.

 

Det lærte Miljøstyrelsen af forløbet:

  • Strategisk satsning på ledelse er motoren i at udvikle en organisation.
  • Både medarbejdere og organisationen har en interesse i konstant at fokusere på kompetenceudvikling for at kunne opfylde de skiftende krav til opgaveløsning.
  • Klar kommunikation om krav og forventninger øger resultatskabelsen.
  • Den vigtigste kompetenceudvikling sker i forhold til de konkrete opgaver i dialogen mellem ledelse og medarbejderne.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Michael Møller Petersen

Michael Møller Petersen

Uddannet journalist, har blandt andet skrevet en undervisningsbog om hiv/aids fra Botswana til folkeskolen. Tidligere arbejdet for internationale virksomheder som Arla, metroxpress og JYSK. Er i dag Chief Content Officer hos AS3 Transition med ansvar for kommunikation, marketing og content marketing og været ansat i virksomheden siden 2012.

Forrige indlæg

"Jeg havde ingen energi, og hvis jeg tænkte på arbejde, steg min puls"

Næste indlæg

"Vi vil gerne åbne vores børns øjne for andre kulturer"

Kommenter indlægget