<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Stress og trivsel | Læs på 1 min

Video: Sådan omsætter du en APV til handlinger der skaber værdi

AS3 Transition

En arbejdspladsvurdering (APV) bør være et af din virksomheds vigtigste redskaber i bestræbelserne på at skabe et godt arbejdsmiljø. Men får du omsat APV’ens resultater til reelle handlinger?

tholan-om-apvfinalmov-1-video

Kan du ikke se videoen, kan du klikke her

Den lovpligtige arbejdspladsvurdering (APV) er mange virksomheders absolut vigtigste redskab til at styre arbejdsmiljøet i en positiv retning.

Alle virksomheder med ansatte skal nemlig lave en APV mindst hvert 3. år, eller når der sker ændringer i arbejdsprocesser- og metoder – hvis det vel at mærke har betydning for arbejdsmiljøet. Det kan eksempelvis være indførelsen af ny teknik, nye funktioner eller ved en flytning til nye lokaler.

Så langt. Så godt.

For hvad sker der egentlig i din virksomhed, når APV’en er udarbejdet og ligger som et fysisk dokument på bordet hos ledelsen, HR og arbejdsmiljøorganisationen?

Får I omsat de data, der kommer ud af APV’en, på en konstruktiv måde?

Laver I store handleplaner og sætter gang i en masse forskellige initiativer?

Og får I inddraget de relevante personer? 

Eller tænker I måske, at nu skal arbejdsmiljøet have lov at passe sig selv, indtil den næste APV skal laves?

I ovenstående video giver trivsels- og udviklingskonsulent i AS3 Transition, psykolog Thomas Lange, 5 konkrete bud på, hvordan du får omsat en APV til reelle handlinger, der skaber værdi i netop din organisation. 

Læs også: Der er ofte en klar forbindelse mellem dårlig ledelse og stress

AS3 Transition

AS3 Transition

Formålet med vores blog er at inspirere, dele viden og uddanne ledere og HR-ansvarlige i det gode arbejdsliv, opsigelser, trivsel, stresshåndtering og coaching.

Forrige indlæg

Hvilke kriterier må din virksomhed begrunde en opsigelse med? Få svaret her

Næste indlæg

Passende arbejdsopgaver er afgørende for danskernes arbejdsglæde

Kommenter indlægget