Coaching, Ledelse | Læs på 1 min
Kan online coaching være et alternativ til fysisk en-til-en-coaching? Ja, mener erhvervspsykolog Thomas Lange, der gennem en periode har coachet flere personer via en app. ”Den største fordel er helt klart muligheden for hyppig kontakt mellem coach og fokusperson,” siger han.
Coaching | Læs på 5 min
I en tid, hvor vi er presset af krav om præstation og selviscenesættelse, er der brug for en ny tilgang til coaching, siger en professor i coachingpsykologi. Han opfordrer til frugtbare dialoger om dét, som har værdi for os og som begge parter får noget ud af.
Coaching | Læs på 4 min
Der er i dag et stort udbud af coachinguddannelser, og markedet kan være svært at gennemskue. Processen med at vælge uddannelse kan derfor hurtigt blive uoverskuelig.
Coaching, Ledelse | Læs på 2 min
I et langt arbejdsliv vil du med jævne mellemrum stå i situationer, der kræver, at du omstiller dig eller udvikler dig som person. I disse tilfælde kan en coach hjælpe dig med at se dine muligheder og styrke dig i at udfylde din nye rolle. Også hvis forandringen vækker modstand.
Coaching | Læs på 3 min
Når du har besluttet dig for at opsøge en coach, skal du afgøre, om du skal vælge en ekstern coach eller en coach internt i virksomheden. I dette indlæg kan du få mere at vide om, hvilke fordele og ulemper der er ved henholdsvis intern og ekstern coaching.
Coaching | Læs på 5 min
Et stærkt lederteam er altafgørende, hvis en organisation skal løfte kerneopgaven. Derfor valgte en skoleleder fra Nyborg Kommune at få hjælp fra en ekstern coach til at spille et nyt lederteam sammen.
Du får ofte en bedre løsning, hvis du coacher en medarbejder, der er i tvivl om en opgave. Det mener HR-chef i Ase, Helene Høgh. I denne artikel og video fortæller hun, hvordan hun selv bruger coaching, hvor du som leder skal undlade at bruge disciplinen, og hvorfor du skal tage en coachinguddannelse.
Coaching er i dag et populært udviklingsredskab for mange ledere. Men i hvilke sammenhænge er coaching egentlig relevant for lederens performance? Og hvornår giver coaching mening for medarbejdere? Få svaret i dette indlæg.
Kan coaching og sparring hjælpe dig til at blive en bedre leder? Ja, er svaret fra kommunaldirektøren i Nyborg Kommune, Lars Svenningsen.
Selvindsigt og kommunikation er to af de allervigtigste værktøjer, hvis du have succes som leder. Og så skal du huske at anerkende dine medarbejdere.
Coaching er ikke, som nogen ellers tror, en løs 'hvad-synes-du-selv-samtale'. Nej, coaching er et struktureret og professionelt udviklingsværktøj. Er du på udkig efter en coach, bør du derfor gå professionelt til værks.
Hvis du, ledergruppen eller medarbejderne står over for nye udfordringer eller har behov for udvikling, er coaching et yderst værdifuldt redskab.
38 timers træning som coach er nu afrundet. Eksamen er veloverstået, og jeg kan nu kalde mig Certificeret Transition Coach Practitioner, akkrediteret af EMCC.
Administrationsselskabet KAB står i de kommende år over for en række, store forandringer. Og hvis de skal lykkes, skal organisationens ledere med på vognen. Derfor trænes de i at lede medarbejdere gennem forandringer. I denne træning er coaching et vigtigt element.
Når du vælger coach, skal du ikke kun vælge ud fra, hvilken baggrund din coach har, men lige så meget ud fra din egen baggrund og den konkrete situation, du står i.
Jeg er nu over halvvejs på Practionerniveauet på AS3s coachinguddannelse og har gennemgået 30 timers træning med egne fokuspersoner. Fælles for samtalerne er min egen ambition om at gøre det godt for fokuspersonen, som ind imellem kan udfordre mig som coach.
Det er nu halvanden måned siden, jeg startede min intensive træningsperiode som coach på Practitioner-niveau. Jeg har afholdt de første 18 ud af 38 timers samtaler og er nu godt på vej til at blive en vaskeægte coach.
En personlige beretning om at deltage på AS3s coachinguddannelse (Foundationniveau). Om hvordan coachingtankegangen stille kryber ind under huden, allerede inden uddannelsen er startet.
Hver coach har sin egen personlige coachingstil, som bestemmer den måde, han eller hun møder dig på, når I sidder over for hinanden i hver sin stol. Men hvordan ved du, om din coach er dygtig til at coache? Her får du svaret på, hvad din coach skal kunne.
Formålet med AS3 Transitions blog er at inspirere, dele viden og uddanne ledere og HR-ansvarlige i det gode arbejdsliv, opsigelser, trivselsarbejde, stresshåndtering og coaching.
Har du kommentarer, kan du kontakte Mette Skole Mikkelsen, Marketing Manager i AS3 Transition på msmi@as3.dk
AS3 er tilsluttet FN’s Global Compact
AS3 Copyright 2021