<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
as3_2017_0010-403857-edited

Stress og trivsel | Læs på 1 min

Video: Sådan vender du succesfuldt tilbage til dit job efter en sygemelding med stress

AS3 Transition

Det kan være rigtigt, rigtigt svært at vende tilbage til arbejdspladsen, hvis du har været langtidssygemeldt med stress. Men det kan lade sig gøre. Her får du en psykologs bud på, hvordan du kommer stille og roligt i gang igen.

En række undersøgelser og statistikker viser, at hver femte, der vender tilbage til sit job efter en sygemelding med stress, ikke er i det eksisterende job efter et halvt år.

Så hvordan undgår du at blive en del af denne kedelige statistik, hvis du står foran at skulle vende tilbage til din arbejdsplads efter en langtidssygemelding med stress?

Ifølge psykolog Thomas Lange er det afgørende for en succesfuld tilbagevenden, at du med det samme får skabt en god dialog med din nærmeste leder – begge parter skal simpelthen have afstemt forventningerne til opstarten. 

Hvad du ellers skal være opmærksom på i den første tid efter din tilbagevenden, kan du høre Thomas Lange forklare mere om i nedenstående video.

sadan-vender-du-tilbage-til-jobbet-1-video

Kan du ikke afspille videoen, kan du se den ved at klikke her

AS3 Transition

AS3 Transition

Formålet med vores blog er at inspirere, dele viden og uddanne ledere og HR-ansvarlige i det gode arbejdsliv, opsigelser, trivsel, stresshåndtering og coaching.

Forrige indlæg

Coaching hjalp ledergruppe til at spille godt sammen

Næste indlæg

Guide: Sådan laver du en personlig LinkedIn-strategi

Kommenter indlægget