<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
as3_2017_0010-403857-edited

Stress og trivsel | Læs på 1 min

Video: Sådan vender du succesfuldt tilbage til dit job efter en sygemelding med stress

Henrik Boye Ebbesen

Det kan være rigtigt, rigtigt svært at vende tilbage til arbejdspladsen, hvis du har været langtidssygemeldt med stress. Men det kan lade sig gøre. Her får du en psykologs bud på, hvordan du kommer stille og roligt i gang igen.

En række undersøgelser og statistikker viser, at hver femte, der vender tilbage til sit job efter en sygemelding med stress, ikke er i det eksisterende job efter et halvt år.

Så hvordan undgår du at blive en del af denne kedelige statistik, hvis du står foran at skulle vende tilbage til din arbejdsplads efter en langtidssygemelding med stress?

Ifølge psykolog Thomas Lange er det afgørende for en succesfuld tilbagevenden, at du med det samme får skabt en god dialog med din nærmeste leder – begge parter skal simpelthen have afstemt forventningerne til opstarten. 

Hvad du ellers skal være opmærksom på i den første tid efter din tilbagevenden, kan du høre Thomas Lange forklare mere om i nedenstående video.

sadan-vender-du-tilbage-til-jobbet-1-video

Kan du ikke afspille videoen, kan du se den ved at klikke her

Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Uddannet journalist. Har tidligere arbejdet for Berlingske Media og som kommunikationsansvarlig for Dansk Travsports Centralforbund. Er i dag Content Manager hos AS3 Transition med ansvar for produktion og kvalitetssikring af indhold til blog, hjemmeside, sociale medier og AS3 Portalen. Har været ansat i virksomheden siden 2016.

Forrige indlæg

Coaching hjalp ledergruppe til at spille godt sammen

Næste indlæg

Guide: Sådan laver du en personlig LinkedIn-strategi

Kommenter indlægget