<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Individuel lederuddannelse og sparringsforløb

Coaching | Læs på 1 min

"Det er alt for let at slå autopiloten til og suse derudad"

Mette Skole Mikkelsen

Læs om, hvordan lederne i Vestas bliver tilbudt individuelle, eksterne sparringsforløb, der dels afklarer deres arbejdsmæssige prioriteter, dels afdækker deres markedsværdi og målsætninger for fremtiden.

I løbet af den økonomiske recession blæste kraftige vinde gennem Vestas. Konkurrencen med den samlede energisektor førte ekstraordinært høje krav med sig, og lederne oplevede et konstant pres om at optimere, udleve strategier og reducere omkostninger.

Det kræver sit at være chef på topniveau, men den dedikerede leder har også en sund balance mellem arbejde og fritid.

e-bog om coaching

Det lærte Vestas af forløbet:

  • Ledere skal være i balance med sig selv for at kunne indfri deres fulde potentiale.
  • Ledere i balance anvender deres energi rigtigt til gavn for bundlinjen.
  • Det er en forudsætning for at være i balance, at man er bevidst om valg og fravalg i forhold til både karrieren og familien.
  • Det er sundt at stoppe op i en travl hverdag og give sin karriere et tjek.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Mette Skole Mikkelsen

Mette Skole Mikkelsen

Marketing Manager hos AS3 Transition & AS3 Executive siden februar 2019, hvor hun arbejder med branding og lead generering via inbound marketing. Tidligere 6 år som marketingchef hos det digitale konsulenthus Novicell og 3 år som online marketingkonsulent.

Forrige indlæg

"Hver enkelt skal jo behandles individuelt for at få alle med"

Næste indlæg

"Hvem tør komme ud af sit kontor for at være der, hvor det virkelig gør ondt?"

Kommenter indlægget