<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
as3_2017_2994-022420-edited.jpg

E-bøger | Læs på 1 min

Sådan leder du din organisation efter en opsigelsesrunde

Lisbeth Bygsø-Petersen

Tiden op til og under en opsigelsesrunde er vigtig. For din virksomhed skal tage ordentlig afsked med de opsagte. Men som leder skal du også være opmærksom på perioden efter en opsigelsesrunde.

Der kan nemlig let opstå forskellige frustrationer eller usikkerhed blandt de tilbageværende medarbejdere i tiden efter en opsigelsesrunde.

Hvis din virksomhed ikke formår at håndtere disse reaktioner korrekt, kan det give problemer i lang tid bagefter.

Vi har derfor lavet e-bogen Sådan leder du en organisation efter en opsigelsesrunde, hvor du finder en række gode råd til, hvordan du styrer din virksomhed, når opsigelserne er delt ud og hverdagen skal til at indfinde sig igen.

I e-bogen kan du bl.a. læse:

  • Hvorfor ledelse i tiden efter en opsigelsesrunde styrker din virksomhed
  • Hvilke reaktioner du skal være opmærksom på hos såvel opsagte som blivende medarbejdere
  • Hvilke konkrete ledelsesopgaver du har i perioden efter en opsigelsesrunde
  • Hvordan du kommunikerer med opsagte medarbejdere i en eventuel opsigelsesperiode

Vil du vide endnu mere om ledelse i forbindelse med opsigelsesrunder, så anbefaler vi, at du også læser e-bøgerne Sådan planlægger du en opsigelsesrunde og Sådan gennemfører du en opsigelsessamtale, der handler om tiden op til og under en opsigelsesrunde.

Lisbeth Bygsø-Petersen

Lisbeth Bygsø-Petersen

Er direktør for Trivsel & Coaching hos AS3 Transition. Har arbejdet med ledelse, strategi og mennesker i over 20 år. Har 16 års erfaring hos SOS International som blandt andet HR-chef og har også tidligere været administrerende direktør på Ortopædisk Privathospital Aarhus. Derudover 3 års erfaring som coach og konsulent ved sin egen konsulentvirksomhed Bygsø Consult.

Forrige indlæg

Arbejdsmiljøchef: ”Der er brug for forandringsparate medarbejdere”

Næste indlæg

”Jeg ved alt om en kordongesims. Har du et job til mig?”

Kommenter indlægget