<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
as3_2017_0424-356168-edited

E-bøger, Ledelse | Læs på 1 min

Gratis fagbog: Lederens guide til samtaler

Anne Lindskov Hededal

Hvordan tackler du de mange forskellige - og nogle gange svære - samtaler med dine medarbejdere? Hvilke kommunikative greb skal du være særligt opmærksom på? Og hvad betyder medarbejder-leder relationen for dialogen? Det og meget mere får du svar på i vores gratis e-bog Lederens guide til samtaler.

Samtalen er omdrejningspunkt for den gode relation mellem dig og dine medarbejdere – og en af dine vigtigste kompetencer som leder.

Jo bedre du er til at facilitere ligeværdige, tillidsfulde og konstruktive dialoger, jo større motivation, engagement og følgeskab kan du skabe.

70 sider spækket med viden og værktøjer

Guiden er spækket med viden, konkrete råd og værktøjer, du kan bruge direkte i samtalen med din medarbejder. E-bogen indeholder guides til disse 5 samtaler

  1. Medarbejderudviklingssamtalen
  2. Den svære samtale, hvor du skal korrigere adfærd eller italesætte performance
  3. Samtalen med den stressramte medarbejder
  4. Senkarrieresamtalen
  5. Opsigelsessamtalen

Du får også indsigt i de dynamikker, der er på spil i dialogen mellem leder og medarbejder - og redskaber til at skærpe både din verbale og nonverbale kommunikation.

Anne Lindskov Hededal

Anne Lindskov Hededal

Content & Campaign manager hos AS3 Transition og AS3 Executive siden juni 2021, hvor hun arbejder med content marketing, journalistik, kampagner og sociale medier. Tidligere seniorkonsulent på bureau og kommunikationsrådgiver hos blandt andet VIA University College og TDC Group.

Forrige indlæg

Tydelig ledelse - oversat til hverdag i AS3

Næste indlæg

Fra work-life balance til et arbejdsliv i balance

Forrige indlæg

Tydelig ledelse - oversat til hverdag i AS3

Næste indlæg

Fra work-life balance til et arbejdsliv i balance

Kommenter indlægget