<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ny inspiration til dit arbejde Hent vores gratis e-bøger til ledere og HR

En værdig opsigelse

Den komplette guide til HR og ledere

I denne e-bog har vi samlet alt, du skal vide om opsigelsesforløbet - både ved enkelte opsigelser og større opsigelsesrunder. Inklusiv cases med Bang & Olufsen, DFDS, VELUX og VIA University College.
Hent e-bog
Lederens guide til samtaler

Styrk relationen, motivationen og følgeskabet

Samtalen er omdrejningspunkt for den gode relation mellem dig og dine medarbejdere – og en af dine vigtigste kompetencer som leder. Her får du guides og anbefalinger til de vigtige medarbejdersamtaler.
Hent e-bog
Fem kendetegn ved et stærkt lederteam

Styrk samarbejdet i ledergruppen

En række kendetegn adskiller de succesfulde lederteam fra resten. Dem får du indblik i her, hvor vi deler anbefalinger og øvelser, der gør dig i stand til at udvikle samarbejdet i dit eget lederteam.
Hent e-bog
Sådan udvikler I psykologisk tryghed

Praktiske anbefalinger til psykologisk tryghed

Få indsigt i adfærd og nøglefaktorer, der styrker den psykologiske tryghed og skab et inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle perspektiver kommer i spil. Inklusiv spørgeskema til team og leder.
Hent e-bog
Sådan styrker I trivslen på arbejdspladsen

Styrk trivslen med 8 effektive trin

Hent vores e-bog og bliv klogere på, hvordan I forankrer en trivselsstrategi, øger trivslen og opsamler værdifuld viden gennem trivselsmålinger.
Hent e-bog
Sådan undgår du stress i virksomheden

Hent inspiration til stress-forebyggelse

Få vores 8 strategiske råd, der kan hjælpe med at reducere stress i din organisation. Inklusiv effektive redskaber, der modvirker stress på arbejdspladsen - og planen for at implementere dem.
Hent e-bog
Skab resultater med coaching

Udvikling af ledere og medarbejdere

Coaching er et effektivt værktøj, når du vil øge samarbejdsevnerne, skabe bedre præstationer, fremme organisationens mål eller udvikle stærke ledere.
Hent e-bog
Transitioner i arbejdslivet

Bliv klogere på forandringsledelse

Få inspiration til at tilpasse din ledelsesstil efter forskellige faser i en forandring, håndtere dine medarbejderes forskellige reaktioner og fastholde motivationen.
Hent e-bog
Executive onboarding

10 skridt til succes i dit nye direktørjob

Tag ansvar for din egen onboarding med denne guide, som hjælper dig med at lægge den rigtige plan og udnytte opstartsfasen optimalt, så du kommer bedst muligt fra start.
Hent e-bog