<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
TDC Outplacement

Outplacement | Læs på 1 min

"Vi har gennem årene brugt milliarder på at afskedige medarbejdere"

Mette Skole Mikkelsen

Læs om, hvordan TDC håndterer overvældende omvæltninger ved at tilbyde outplacement-forløb og ved arbejde tæt sammen med fagforeningerne.

TDC er historien om en virksomhed, der skiftede fra at være offentlig og monopolistisk til at blive privat og konkurrencepræget. En virksomhed, der skiftede fra fastnet til mobil, analog til dialog. En virksomhed, der talte 20.000 medarbejdere på toppen, og som i dag er under 9.000.

Revolutionerende forandringer på markedet krævede evolutionære forandringer i organisationen. Nye medarbejdere med nye kompetencer bliver løbende ansat, og de seneste 10 år er 700-1.000 medarbejdere blevet afskediget. Hvert år.

Download e-bog om planlægning af opsigelsesrunder 

Det lærte TDC af forløbet:

  • Det er vigtigt at klæde lederne på til at håndtere de mange forandringer for dermed at skabe smidigere processer.
  • Den konstruktive dialog med fagforeningerne og borgfreden har været afgørende for at gennemføre store opsigelsesrunder.
  • Det giver bedre løsninger, hvis ledelsen og tillidsmændene har en fælles forståelse af virksomhedens udfordringer.
  • Hvis man vælger åbne processer, skal man fastholde åbenheden og gøre det, man siger og omvendt.
  • Fokuser på den blivende forretning og de medarbejdere, der skal tegne den, men hjælp afskedigede ordentligt videre.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Mette Skole Mikkelsen

Mette Skole Mikkelsen

Marketing Manager hos AS3 Transition & AS3 Executive siden februar 2019, hvor hun arbejder med branding og lead generering via inbound marketing. Tidligere 6 år som marketingchef hos det digitale konsulenthus Novicell og 3 år som online marketingkonsulent.

Forrige indlæg

"Hvem tør komme ud af sit kontor for at være der, hvor det virkelig gør ondt?"

Næste indlæg

"Det bliver hurtigt tomt, når telefonen holder op med at ringe"

Kommenter indlægget