<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Book Seminar Onboarding: Sæt medarbejderen i centrum

Få indblik i, hvad der kendetegner den gode onboarding, og hvad det kræver af lederen og organisationen. 

Om seminaret

Organisationer og ledere, der prioriterer den gode onboarding, er markant bedre til at fastholde deres medarbejdere - både på kort og lang sigt.

Men onboarding er mere end 100-dags-planer, sidemandsoplæring og en Powerpoint om virksomhedens værdier. Trivsel, selvindsigt og samarbejdsformer bør også være i fokus hos begge parter.

Det kræver ledelsesmæssigt nærvær og tid. Men betaler sig til gengæld i den anden ende, da medarbejderen hurtigere kommer ind i opgaverne og jeres arbejdskultur.

Tilmeld dig webinaret, hvor vores erhvervspsykologer giver dig indblik i, hvad der kendetegner den gode onboarding, og hvad det kræver af lederen.

Temaer

  • 3 guidende principper for den gode onboarding
  • Tag afsæt i medarbejderen - ikke organisationen
  • Motivation som et nøglebegreb
  • Netværk, relationer og samarbejde
  • Kultur, normer og regler
  • Udfoldelse af kompetencer
  • Støt op om sunde arbejdsvaner
  • Eksempler på et pre- og onboardingforløb

Seminaret kan afholdes på dansk eller engelsk. 

Pris

Prisen afhænger af jeres ønsker til varighed, antal deltagere og graden af tilpasning. Fx koster et seminar på 3 timer 22.000,- kr. (+ moms og evt. transport). Beløbet er inklusiv et formøde, evt. tilpasning af indholdet samt kursusmaterialer.

Målgruppe

Ledere og/eller HR. 

Tid og sted

Vi planlægger dato, praktik og en detaljeret dagsorden sammen. Vores eksperter kan enten komme ud på jeres arbejdsplads - eller inspirere jer online, hvis I sidder på forskellige lokationer.

Varighed

Vi anbefaler minimum 3 timers varighed, så vi kan inddrage deltagerne i forskellige øvelser.

Har du spørgsmål?
Mette Skole
Mette Skole msmi@as3.dk 40 95 25 23

Mød underviserne

Sarah Beg, erhvervspsykolog

Sarah Beg

LinkedIn
Thomas Lange AS3 Transition

Thomas Lange

LinkedIn
Lotte Nielsen blog

Lotte Nielsen

Se mere

Skal vi finde en dato?

Udfyld formularen - så vender vi hurtigt tilbage med mere information om indhold og priser

as3_kbh_sept21_037-1

 

Se vores andre seminarer

Høj performance, travlhed og mange unge medarbejdere. Det er en cocktail med potentiale til at skabe en arbejdsplads med masser af energi, gåpåmod og drive. Men det rummer også en række udfordringer og faldgruber.

For hvordan sikrer man sunde arbejdsvaner og trivsel i en performancekultur? Hvordan onboarder man unge medarbejdere i en konkurrencepræget konsulentbranche? Og hvordan undgår man, at høj energi, performance og drive kammer over i usikkerhed, mistrivsel og stress?

Ønsket om en sund organisation

Disse udfordringer stod det globale mediebureau Wavemaker overfor, da de tilbage i 2021 indgik et samarbejde med AS3 om coaching af medarbejderne.