indhold i et outplacement-forløb Sådan ser et typisk outplacement-forløb ud

3 vigtige faser i outplacement-forløb

Nysgerrig på, hvad et outplacement-forløb indeholder? Outplacement hos AS3 er et individuelt tilrettelagt forløb, som strækker sig over tre-seks måneder. Det indeholder både individuelle møder med din personlige jobrådgiver, netværksmøder med andre jobsøgende, jobsøgningskurser og digital jobtræning. Vi følger dig tæt hele vejen til nyt job. 

FASE 1: FUNDAMENT

Første skridt er, at du og din certificerede coach / jobrådgiver får afstemt jeres forventninger til hinanden. Det er her, I drøfter dine ønsker til forløbet og planlægger, hvordan det helt konkret skal skrues sammen.

I den indledende fase arbejder vi måske også med at bearbejde den oplevelse, du har haft med at blive opsagt og støtter dig i at reducere de negative effekter, der kan være forbundet med en opsigelse, såsom stress og modløshed.

Rådgiveren introducerer dig til AS3’s digitale jobunivers, der kan hjælpe dig med at blive afklaret - samt giver dig alle de værktøjer, du senere skal bruge for at blive en succesfuld jobsøger.

Du har fri og ubegrænset adgang til AS3’s jobunivers under hele dit outplacementforløb.

Fundament

muligheder

FASE 2: MULIGHEDER

Fase to handler om at blive helt skarp på, hvad du kan og vil. Gennem coaching-sessioner med din rådgiver får du overblik over dine faglige og personlige kompetencer og dine succeshistorier. Du lærer at sætte ord på dine værdier, hvad der motiverer dig, og hvad du allerhelst vil arbejde med.

Det betyder, at du bedre kan definere dine jobmål og vurdere, om der er relevante jobmuligheder i andre brancher, end den, du kommer fra. Mange oplever, at de kan meget mere, end de troede – og at jobmulighederne er langt flere, end først antaget.

Efter afklaringen og analysen lægger du sammen med din jobrådgiver en strategi for selve jobsøgningen og en aktivitetsplan, som I følger op på fra gang til gang – enten på fysiske møder, video-møder eller på telefon.

Sideløbende udbygger du dit netværk og sparrer med andre jobsøgende på netværkscafeer og til faglige seminarer og workshops, hvor du møder eksperter inden for fx LinkedIn, personlig branding og professionelt brug af netværk.

FASE 3: HANDLING

I fase tre er du i fuld gang med jobsøgningen, og du får løbende sparring på jobsøgningsprocessen og på din strategi. 

Du arbejder i vores digitale jobunivers, hvor du nemt udarbejder professionelt ansøgningsmateriale og modtager målrettede jobanbefalinger, der matcher dig og din profil.

Du får feedback på aktuelle ansøgninger, og din rådgiver støtter dig i at kortlægge og bruge dit netværk, aktivere din Linkedin-profil og komme i dialog med de rigtige personer og virksomheder.

Vi forbereder og træner også jobsamtalen, så du er helt klar til at levere dit pitch, når telefonen ringer - og svare på de typiske spørgsmål, du vil møde fra en potentiel arbejdsgiver.

Når jobtilbuddet lander, kan din rådgiver også hjælpe dig med at afklare eventuelle spørgsmål og sparre med dig om forhandling af løn og ansættelsesvilkår.

Handling

Vidste du, at

  • 9 ud af 10 kommer i job med os indenfor 3-6 måneder
  • Et outplacementforløb giver adgang til kompetenceudvikling i vores digitale jobunivers og med LinkedIn Learning
  • Vores rådgivere er certificerede coaches og har arbejdet med jobrådgivning i mange år
  • 97% er tilfredse eller meget tilfredse med vores outplacementforløb
se mere om outplacement til rådgivere og ledere

Vil du høre mere om AS3's outplacement-forløb?

Udfyld formularen - så vender vi retur hurtigst muligt.