<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Case Wavemaker

Coaching fremmer trivslen i en virksomhed med høj performance, travlhed og mange unge medarbejdere

AS3 Transition

Samarbejdet mellem Wavemaker og AS3 består af

Morten Munk-Hansen

En af de vigtigste ting, samarbejdet har lært os er, at stress ikke kun er et spørgsmål om mængden af opgaver eller deadlines.

Det handler i høj grad også om at være klædt på til arbejdslivet, have nogle sunde arbejdsvaner og løbende forventningsafstemme. Coaching hjælper os med at holde fast i det fokus og få det ud og leve i praksis.

Morten Munk-Hansen
COO & Head of Digital, Wavemaker

Vi vil passe på vores medarbejdere og give dem en god start

“Vi føler et stort ansvar for at passe godt på vores medarbejdere og hjælpe særligt de unge godt i gang med arbejdslivet. Her spiller coaching en vigtig rolle.

Den perfekte verden?

I den perfekte verden taler du med din leder om det meste. Men sådan fungerer det jo ikke altid i praksis.

Som ung medarbejder i en performancepræget branche som vores, kan det for mange være en udfordring at åbne op om dét, der er sårbart og svært. Eller bede om hjælp og sige “det her kan jeg faktisk ikke finde ud af”.

Der er en smule kejserens nye klæder over det. Man vil gerne fremstå, som én der har styr på det hele og er måske bange for at tabe ansigt over for sine kolleger eller sin leder.

Det handler om at sætte ind, før det går skævt og forebygge mistrivsel og stress. Her fungerer det rigtig godt med en ekstern coach, som ikke har noget i klemme, og som kommer med de rigtige værktøjer.

Tryghed og hjælp

Her kan de trygt dele deres udfordringer, tvivl og bekymringer og få hjælp til at tackle små som store udfordringer i arbejdslivet.

Der er stor opbakning til ordningen, og vi oplever, at vores medarbejdere har stor glæde af det, både fagligt og personligt.

Morten Munk-Hansen
COO & Head of Digital, Wavemaker

coaching i bureau

Coaching er med til at sikre en sund kultur – sådan gør du

Coaching er et effektivt, skræddersyet udviklingsværktøj til personer på alle niveauer i en organisation. Lær, hvordan I med coaching skaber en tryg og professionel ramme for personlig og organisatorisk udvikling.

Camilla Flindt

Når jeg har været i tvivl eller usikker, har min coach været god til at stille spørgsmål, der får mig til at se på tingene på en nye måder. Det gør, at jeg bedre og hurtigere finder frem til de gode løsninger.

Camilla Flindt
Business Operation Administrator, Wavemaker

Fandt god støtte og faglig sparring

Da Camilla Flindt for nylig skiftede rollen som konsulent ud med en mere intern funktion hos Wavemaker, fandt hun god støtte og faglig sparring gennem coaching.

Hjælp til at skifte rolle og fokus

  • Hvordan tackler jeg skiftet fra udfarende konsulent til en mere administrativ og intern funktion?
  • Hvordan afstemmer jeg forventninger, ansvar og rollefordeling med min leder, kolleger og nye samarbejdspartnere?
  • Hvordan får jeg succes i den nye rolle?

Det var nogle af de spørgsmål, Camilla tumlede med, da hun tog imod tilbuddet om coaching på sin arbejdsplads.

Forinden havde hun lavet et komplet brancheskift og desuden skiftet rollen som konsulent ud med en administrativ og mere intern stilling.

“Coaching har hjulpet mig rigtig meget i den omstilling. Jeg får en faglig og personlig sparring, som jeg ikke på samme måde kan få af min chef eller kollega."

Både fordi en professionel coach og erhvervspsykolog kommer med nogle helt andre redskaber og indsigter, men også fordi hun som ekstern ikke er fedtet ind i alt muligt internt.

“Ledere har jo enormt travlt!”

Det er et super fint tilbud, som jeg synes, andre virksomheder burde overveje. Mange ledere i dag har jo enormt travlt, og det er langt fra alle, som har hverken tiden eller kompetencerne til at give den form for målrettet og dedikeret sparring til hver eneste medarbejder - i det omfang, der er brug for.”

Styrk organisationen med coaching

Styrk organisationen med coaching

Vil I udvikle og fastholde dygtige medarbejdere? Sikre høj trivsel, motivation og arbejdsglæde? AS3 samarbejder med både private og offentlige organisationer om coaching af medarbejdere og ledere på alle niveauer.

AS3 Transition

Vil du vide mere?

Pernille Skat Larsen

Pernille Skat LarsenMarkedschef i AS3 Transition

T: 28 95 07 70 M: pela@as3.dk