<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danmarks bedste ledelsesblog – vinder af Blogprisen

NEON1471-819514-edited.jpg

E–-bøger | Læs på 1 min

Vil du vide, hvad HR arbejder med i 2017?

Henrik Boye Ebbesen

Vi har spurgt 13 danske HR-chefer om, hvilke tiltag de kommer til at arbejde med i 2017. Svarene har vi samlet i denne gratis e-bog.

De input, du finder i e-bogen, kommer fra virksomheder i mange, meget forskellige brancher – og det afspejler sig også i de emner, HR-cheferne fortæller om.

Med e-bogen i hånden får du et indblik i, hvilke konkrete HR-opgaver der er på dagsordenen hos blandt andre Rambøll, DONG Energy, McDonald’s, JYSK, Beierholm og Danmarks Tekniske Universitet. 

New Call-to-action

Virkelighedens HR-udfordringer – og løsninger

En virksomhed går nye veje i jagten på at skaffe tilstrækkelig med kvalificeret arbejdskraft. Andre er begyndt at se på performance management med helt andre øjne, mens en tredje virksomhed har en særlig udfordring: Efter et opkøb af en konkurrerende virksomhed skal to kulturer smeltes sammen i en.

Når du downloader e-bogen, kan du også læse, at:

Rambøll bruger specifikke sociale medier, når de skal rekruttere nye ingeniører

JYSK satser på at finde størstedelen af kædens ledere i egne rækker

McDonald’s tager en digital løsning i anvendelse, når medarbejderne skal trænes i restaurantens nye koncept
Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Uddannet journalist. Har tidligere arbejdet for Berlingske Media og som kommunikationsansvarlig for Dansk Travsports Centralforbund. Er i dag Content Manager hos AS3 Transition med ansvar for produktion og kvalitetssikring af indhold til blog, hjemmeside, sociale medier og AS3 Portalen. Har været ansat i virksomheden siden 2016.

Forrige indlæg

Sådan skaber du en bæredygtig performancekultur

Næste indlæg

Dagbog del 2:  En intens første dag på AS3’s coachinguddannelse

Kommenter indlægget