<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danmarks bedste ledelsesblog – vinder af Blogprisen

as3_2017_0388-238911-edited.jpg

Stress og trivsel | Læs på 1 min

Video: Kan det overhovedet betale sig at investere i trivsel?

Henrik Boye Ebbesen

Det giver rigtig god mening på en række områder, når et stigende antal virksomheder sætter fokus på de ansattes trivsel. Men kan det egentlig betale sig set ud fra et økonomisk synspunkt? Ja, er det korte svar på det spørgsmål. I denne video får du forklaringen.

(Kan du ikke se videoen, kan du klikke her

Der er rigtig god ROI (return on investment), hvis din virksomhed investerer i de ansattes trivsel. Det viser flere undersøgelser.

En investering på en hundredekrone-seddel i trivselsarbejdet giver nemlig hele 220 kroner tilbage. Det skyldes fem forskellige faktorer, nemlig at:

  • medarbejderne bliver mere engageret og motiveret
  • sygefraværet reduceres
  • performance stiger i hele organisationen
  • det er lettere at fastholde medarbejdere
  • employer branding forbedres – det bliver nemmere at tiltrække arbejdskraft

Hvordan de enkelte faktorer hver for sig er med til at skabe merværdi i en organisation, kan du høre trivsels-og udviklingskonsulent, psykolog Thomas Lange, uddybe i ovenstående video.

New call-to-action

Værktøj til digital trivselsmåling

Her ser du, hvordan AS3s eget værktøj til online trivselsmåling fungerer. Systemet hedder Evi og er udviklet i samarbejde med vores kunder. 

AS3_EVI_NyURL_medundertekster_blå-slutning_HBE

Se mere om trivselsmålinger med Evi

Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Uddannet journalist. Har tidligere arbejdet for Berlingske Media og som kommunikationsansvarlig for Dansk Travsports Centralforbund. Er i dag Content Manager hos AS3 Transition med ansvar for produktion og kvalitetssikring af indhold til blog, hjemmeside, sociale medier og AS3 Portalen. Har været ansat i virksomheden siden 2016.

Forrige indlæg

Work-life balance

Næste indlæg

Forebyg stress - Sådan undgår du mistrivsel på arbejdspladsen

Kommenter indlægget