<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Stress og trivsel | Læs på 1 min

Video: Sådan medvirker du som arbejdsmiljørepræsentant til god trivsel

AS3 Transition

Som arbejdsmiljørepræsentant er en af dine vigtigste opgaver at have fokus på trivselsarbejdet. Men hvordan griber jeg den opgave an, tænker du måske? Det giver en psykolog sit bud på i denne video.

amrs-rolle-i-trivselsarbejdetmov-1-video

Kan du ikke afspille videoen, kan du se den ved at klikke her

Et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø er afgørende for, at vi trives på jobbet. Og her spiller du som arbejdsmiljørepræsentant en særdeles vigtig rolle.

Det er nemlig dig, der kan gøre en positiv forskel, når det gælder om at sikre, at din arbejdsplads har et velfungerende samarbejde mellem ledelse og medarbejdere, et godt kollegaskab på tværs af afdelinger og samtidig er et sted, hvor alle trives såvel fysisk og psykisk.

I forhold til det ene ben, det psykiske arbejdsmiljø, skal du være bindeled på kryds og tværs i organisation, være synlig og proaktiv samt sørge for at være en god ambassadør i forhold til at skabe trivsel.

Hvordan du helt konkret griber disse opgaver an, fortæller trivsels- og udviklingskonsulent i AS3 Transition, psykolog Thomas Lange, mere om i ovenstående video.

AS3 Transition

AS3 Transition

Formålet med vores blog er at inspirere, dele viden og uddanne ledere og HR-ansvarlige i det gode arbejdsliv, opsigelser, trivsel, stresshåndtering og coaching.

Forrige indlæg

Lederens guide til sociale medier: Fem minutter om dagen er nok

Næste indlæg

10 regler for opsigelse af en medarbejder - en juridsk guide

Kommenter indlægget