<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danmarks bedste ledelsesblog – vinder af Blogprisen

as3_2017_0309-045107-edited.jpg

Stress og trivsel | Læs på 1 min

Video: Hvem har ansvaret for trivsel i din organisation?

Henrik Boye Ebbesen

Mange danske arbejdspladser sætter i disse år fokus på trivsel. For medarbejdere, der trives i deres job, skaber bedre resultater – og dermed også en bedre bundlinje. Men hvem har egentlig ansvaret for trivselsarbejdet i dagligdagen? Få svaret i denne video.

4) Lange - Hvem har ansvaret for trivsel - web

(Kan du ikke se videoen ved at klikke på billedet, så klik her.)

3,8 mio. sygefraværsdage om året skyldes stress og dårligt psykisk arbejdsmiljø. Det er en af konklusionerne i en undersøgelse, som konsulentfirmaet Cowi i april i år har udarbejdet for hovedorganisationen FTF.

Undersøgelsen kortlægger det psykiske arbejdsmiljø blandt ca. 450.000 offentligt og privat ansatte FTF’ere, og flere af resultaterne vækker stof til eftertanke.

Undersøgelsen viser eksempelvis, at 22 % af de adspurgte FTF’erne vurderer, at de hele tiden eller ofte er stressede. Og 9 ud af 10 af de FTF’ere, der har været stressede, angiver deres arbejde som den væsentligste kilde til stress.

Der er derfor al mulig grund til at sætte fokus på det psykiske arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

Men er det egentlig dig som medarbejder, det team, du er tilknyttet, din nærmeste leder eller topledelsen, der har ansvaret for at skabe god trivsel i din organisation?

Hos AS3 Transition bruger vi IGLO-modellen, når vi skal forklare, hvem der har ansvaret for trivsel i en organisation.

Hvad IGLO betyder, og hvordan du – uanset din position i organisationen – kan bruge den i din hverdag, kan du høre trivsels- og udviklingskonsulent Thomas Lange fortæller mere om i ovenstående video.

Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Uddannet journalist. Har tidligere arbejdet for Berlingske Media og som kommunikationsansvarlig for Dansk Travsports Centralforbund. Er i dag Content Manager hos AS3 Transition med ansvar for produktion og kvalitetssikring af indhold til blog, hjemmeside, sociale medier og AS3 Portalen. Har været ansat i virksomheden siden 2016.

Forrige indlæg

Arkitektstuderende fik jobrådgivning under uddannelse: ”Pludselig stod jeg med flere jobtilbud på hånden”

Næste indlæg

”Her vil jeg gerne ansættes, men jeg kommer nok ikke ind, for de er alt for unge.”

Kommenter indlægget