<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Stress og trivsel | Læs på 1 min

Stressramt? Sådan reagerer vi typisk

Nana Therkildsen

Det kan være rigtig svært at erkende, når du selv bliver ramt af stresssymptomer. Erhvervspsykolog Nana Therkildsen fortæller her om de typiske reaktioner, hun møder hos stressramte medarbejdere og ledere.

At lade op. Søvn. Personlige værdier og prioriteringer. Det er vigtige emner i samtalerne med stressramte. 

Processen starter dog ofte et andet sted. Nemlig med den - ofte svære - erkendelse af, at stress faktisk også kan ramme dig.

Nana Therkildsen rådgiver mange medarbejdere og ledere, der oplever stress i forbindelse med deres arbejdsliv. Se med i videoen her, hvor hun fortæller om de reaktioner, hun møder. Og få hendes anbefalinger til at komme videre.

Er din medarbejder (måske) ramt af stress?

Er du i tvivl om, hvordan din medarbejder har det? Så ræk ud for en sikkerheds skyld - og jo før jo bedre.

AS3 Transition tilbyder professionel stresscoaching til medarbejdere og ledere både ved begyndende mistrivsel, ved sværere stresssymptomer og ved sygemeldinger.

Nana Therkildsen

Nana Therkildsen

Chefpsykolog, stresscoach samt trivsels- og udviklingskonsulent hos AS3 Transition. Understøtter både ledere og medarbejdere omkring trivsel og forebygning af stress på arbejdspladser. Underviser på AS3 Transitions coachuddannelse og har det faglige ansvar for AS3’s stresscoachingforløb. Har tidligere arbejdet som psykologisk konsulent i Roskilde Kommune samt haft egen klinisk praksis. Derudover har Nana arbejdet som frivillig rådgiver for Børnetelefonen og siddet 3 år i hovedbestyrelsen hos Børns Vilkår som repræsentant for de frivillige rådgivere. Nana har taget dele af sin uddannelse i USA og Australien.

Forrige indlæg

Krænkelser på jobbet: Hvad gør du?

Næste indlæg

Erfaring fra rådgivningslokalerne: Sådan påvirker corona jobsøgningen

Kommenter indlægget