<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

God trivsel smitter af – både på arbejdsglæde, omdømme og bundlinje

Det er en rigtig god investering for din virksomhed, hvis I bruger tid og penge på at få medarbejderne til at trives. For god trivsel smitter nemlig af på hele organisationen.

Hvis den enkelte medarbejder i din virksomhed har tillid til ledelsen, får ros for sit arbejde, har indflydelse på egne opgaver og oplever en stærk kommunikation med nærmeste leder, så er der gode chancer for, at han eller hun trives.

Hvis medarbejderen samtidig kan fortælle om en god balance mellem arbejde og privatliv og generelt finder mening med sit arbejde, så er din virksomhed formentlig et godt stykke vej i jeres trivselsarbejde.

Og god trivsel er ofte afgørende for virksomhedens succes. For medarbejdere, der trives, er ifølge psykolog og fagchef inden for stress og trivsel hos AS3 Transition, Christa Jørgensen, et af de vigtigste elementer, når der skabes resultater.

I denne video fortæller hun mere om, hvilke fordele din virksomhed kan opleve, hvis I arbejder med at skabe god trivsel på arbejdspladsen.

Lever din virksomhed eksempelvis af at udvikle nye produkter, kan trivsel blandt medarbejderne være ret afgørende. For den enkelte medarbejders kreativitet og evne til at få nye idéer foldes først for alvor ud, når han eller hun trives på arbejdspladsen.

New Call-to-action  

God trivsel = positiv omtale

Medarbejderens trivsel har også stor betydning for, hvordan han eller hun omtaler virksomheden overfor venner eller familie, på sociale medier eller i netværk.

God trivsel fører næsten altid positiv omtale med sig – og for din virksomhed er den omtale jo gratis. Og den kan være mange penge værd.

I forhold til fastholdelse og rekruttering kan der også være penge at spare. For den medarbejder, der trives, er mindre tilbøjelig til at sig om efter et andet arbejde. Og det kan være guld værd for din virksomhed på et arbejdsmarked, hvor de fleste arbejdsgivere i dag bruger mange ressourcer på rekruttering og onboarding.

Trivsel kan aflæses på bundlinjen

Forandringer er i dag et vilkår på de fleste arbejdspladser. Sikkert også på din. Nye strategier, fusioner og lanceringer af nye produkter er blot nogle få af dem.

Forandringer kan være svære at tackle for medarbejderne, men de skal med på vognen, hvis forandringen skal blive succesfuld. Og her spiller trivsel også en vigtig rolle. Desto bedre medarbejderne trives, desto større modstandskraft har de – og jo lettere vil de have ved at bakke op om forandringen.

Og næsten vigtigst af alt; god trivsel betyder mindre sygefravær. Og et fald i sygefraværet kan stort set altid aflæses i tørre tal direkte på din virksomheds bundlinje.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen, hvis du ønsker sparring eller har spørgsmål til emnet. Så kontakter vi dig.

Kontakt os i dag
AS3 Transition