<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
as3_2017_2940-949044-edited

Outplacement | Læs på 1 min

Erfaring fra rådgivningslokalerne: Sådan påvirker corona jobsøgningen

Mette Skole Mikkelsen

Hvordan adskiller jobsøgning i et corona-år sig fra tidligere? Vi har samlet de vigtigste råd til jobsøgende fra vores rådgivere landet rundt.

AS3's dedikerede rådgivere hjælper årligt mange tusinde kandidater videre i karrieren. 2020 er ingen undtagelse, da rigtig mange er ramt af opsigelser pga. COVID-19.

Her får du deres 5 vigtigste råd til jobsøgende under coronakrisen:

  1. Vær åben for vikariater og projektansættelser. Tidsbegrænsede ansættelser holder dig fagligt skarp, lukker hullerne i cv’et og øger chancerne for fastansættelse markant.

  2. Tænk ud af boksen i forhold til dine kompetencer. En foranderlig verden kræver fleksibilitet og et åbent sind. Har du overvejet, om det er tid til nye veje?
     
  3. LinkedIn og netværk er fortsat de to vigtigste kanaler til jobbet. Læg dine kræfter her.

  4. Øv dig praktikken i forhold til online samtaler. Din indledende (job)samtale er sandsynligvis på Teams eller Skype.

  5. Lad dig ikke slå ud af de mange negative historier i medierne. Fakta er, at der er flere jobopslag nu, end der har været i årevis (særligt efter sommerferien), og at en god del brancher og virksomheder oplever vækst.

De mange kandidater, der er i outplacement-rådgivning hos AS3, kommer også videre i job – og faktisk lige så hurtigt som før COVID-19.

Mette Skole Mikkelsen

Mette Skole Mikkelsen

Marketing Manager hos AS3 Transition & AS3 Executive siden februar 2019, hvor hun arbejder med branding og lead generering via inbound marketing. Tidligere 6 år som marketingchef hos det digitale konsulenthus Novicell og 3 år som online marketingkonsulent.

Forrige indlæg

Stressramt? Sådan reagerer vi typisk

Næste indlæg

Corona-update: Alt okay, du er faktisk blevet opsagt på det bedst tænkelige tidspunkt siden finanskrisen

Kommenter indlægget