Få styr på juraen ved en opsigelse | AS3 Transition Blog

Danmarks bedste ledelsesblog – vinder af Blogprisen

as3_2017_2422-491680-edited.jpg

E–-bøger | Læs på 1 min

Har du helt styr på juraen ved en opsigelse?

Mette Pontoppidan

Hver eneste dag afskediges medarbejdere på landets arbejdspladser. Nogle afskedigelser skyldes virksomhedens forhold – andre medarbejderens. Men uanset årsagen er det vigtigt, at virksomheden har fuldstændigt styr på, at alle juridiske forhold i forbindelse med selve opsigelsen bliver overholdt.

Derfor har vi i samarbejde med advokatvirksomheden Kromann Reumert lavet en e-bog, hvor du får et overblik over reglerne.

Vi ruster dig til at skelne mellem de to typer opsigelser og til at forstå, hvordan de juridiske forhold ændrer sig afhængigt af den konkrete opsigelse.

Det er vores ambition at give dig det rette overblik til at styre igennem en opsigelsesproces. Vi ved nemlig, at en opsigelse, der ikke håndteres korrekt, hurtigt kan udvikle sig og få et kedeligt efterspil, der er opslidende og kostbar for alle involverede parter.

Ved at læse e-bogen kan du eksempelvis blive klogere på:

  • Hvilke kriterier virksomheder må opsige på baggrund af - og hvilke kriterier der er forbudte
  • Hvilke informationer virksomheden skal indsamle for at kunne gennemføre en optimal opsigelse
  • Hvordan opsigelsesperioden håndteres bedst muligt.
Mette Pontoppidan

Mette Pontoppidan

Uddannet inden for Business Administration og Management. Har mange års erfaring som leder inden for blandt andet forandringsledelse, forretningsudvikling, kvalitetssikring samt salg og marketing i flere store danske virksomheder. Er i dag direktør for fagområdet outplacement i AS3 Transition. Har været ansat siden 2005.

Forrige indlæg

Stresshåndtering er som kunsten at løfte i flok

Næste indlæg

Få 5 gode tips til at holde ferie uden at tænke på arbejde

Kommenter indlægget