<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danmarks bedste ledelsesblog – vinder af Blogprisen

as3_2017_2422-491680-edited.jpg

E–-bøger | Læs på 1 min

Har du helt styr på juraen ved en opsigelse?

Pernille Ross

Hver eneste dag afskediges medarbejdere på landets arbejdspladser. Nogle afskedigelser skyldes virksomhedens forhold – andre medarbejderens. Men uanset årsagen er det vigtigt, at virksomheden har fuldstændigt styr på, at alle juridiske forhold i forbindelse med selve opsigelsen bliver overholdt.

Derfor har vi i samarbejde med advokatvirksomheden Kromann Reumert lavet en e-bog, hvor du får et overblik over reglerne.

Vi ruster dig til at skelne mellem de to typer opsigelser og til at forstå, hvordan de juridiske forhold ændrer sig afhængigt af den konkrete opsigelse.

Det er vores ambition at give dig det rette overblik til at styre igennem en opsigelsesproces. Vi ved nemlig, at en opsigelse, der ikke håndteres korrekt, hurtigt kan udvikle sig og få et kedeligt efterspil, der er opslidende og kostbar for alle involverede parter.

Ved at læse e-bogen kan du eksempelvis blive klogere på:

  • Hvilke kriterier virksomheder må opsige på baggrund af - og hvilke kriterier der er forbudte
  • Hvilke informationer virksomheden skal indsamle for at kunne gennemføre en optimal opsigelse
  • Hvordan opsigelsesperioden håndteres bedst muligt.
Pernille Ross

Pernille Ross

Uddannet psykoterapeut, HD (A) og certificeret coach. Har mere end 15 års erfaring som leder inden for blandt andet forandringsledelse, forretningsudvikling og marketing både nationalt og internationalt. 9 års erfaring som selvstændig coach, rådgiver, facilitator og psykoterapeut med fokus på udvikling af individuelle personers og gruppers faglige og personlige potentialer. Er i dag fagchef for outplacement i AS3 Transition. Har været tilknyttet virksomheden siden 2004.

Forrige indlæg

Stresshåndtering er som kunsten at løfte i flok

Næste indlæg

Få 5 gode tips til at holde ferie uden at tænke på arbejde

Kommenter indlægget