<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Stress og trivsel, Ledelse | Læs på 1 min

Forandringer påvirker arbejdspladsen. Sådan gør du som leder

Nana Therkildsen

En åben dør er ikke nok, hvis medarbejderne skal føle sig set og forstået, mener erhvervspsykolog Nana Therkildsen. Især under forandringer i organisationen er det vigtigt, at lederen er tæt på.

Nana-forandring-subs

Under organisatoriske forandringer - store som små - er det vigtigt som leder at være tæt på medarbejderne. Se videoen her og bliv klogere på, hvordan du lykkes med at sikre trivsel under forandring.

1. Du skal tættere på som leder og hjælpe med at prioritere opgaverne.

2. Vær tydelig og sæt retningen

3. Hold dialogen med hver enkelt medarbejder: Hvad betyder forandringen for dig?

 

Nana Therkildsen

Nana Therkildsen

Erhvervspsykolog samt trivsels- og udviklingskonsulent hos AS3 Transition. Understøtter både ledere og medarbejdere omkring trivsel og forebygning af stress på arbejdspladser. Underviser på AS3 Transitions coachuddannelse og har det faglige ansvar for AS3’s stresscoachingforløb. Har tidligere arbejdet som psykologisk konsulent i Roskilde Kommune samt haft egen klinisk praksis. Derudover har Nana arbejdet som frivillig rådgiver for Børnetelefonen og siddet 3 år i hovedbestyrelsen hos Børns Vilkår som repræsentant for de frivillige rådgivere. Nana har taget dele af sin uddannelse i USA og Australien.

Forrige indlæg

Lige børn leger ikke bedst: Skab diversitet på arbejdspladsen

Næste indlæg

Derfor vil danskerne skifte job i 2021

Forrige indlæg

Lige børn leger ikke bedst: Skab diversitet på arbejdspladsen

Næste indlæg

Derfor vil danskerne skifte job i 2021

Kommenter indlægget