<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Outplacement3_AS3-167953-edited-323842-edited.jpg

E-bøger | Læs på 1 min

Gratis e-bog: Sådan skaber coaching resultater

Henrik Boye Ebbesen

Coaching er en forretningsmæssig eller personlig beslutning – ikke en hvad-synes-du-selv-samtale udført af en person, der har haft en krise i sit liv. Det er en professionel og forskningsbaseret metode, som kræver den rette uddannelse.

Ifølge en ekstern undersøgelse, som AS3 Transition har fået foretaget, er coaching også ledernes foretrukne værktøj til udvikling.

Men hvorfor er coaching så populært? Hvad kan coaching tilbyde både medarbejdere, ledere og det samlede team i en virksomhed eller organisation? Og hvordan vælger man den rigtige coach?

Hvad kan du bruge coaching til?

Du kan finde svar på dette og få meget mere viden i vores gratis e-bog ’Sådan skaber coaching resultater’. I e-bogen kan du blandt andet læse, hvordan:

  • Coaching er forretningsmæssig eller personlig beslutning
  • Coaching er en proces, der skaber ny læring, øger din forståelse og gør dig handlekraftig
  • Coaching er for alle med et ønske om at udvikle sig
  • Ekstern coaching giver mulighed for at tale mere frit
  • En god coach styrer processen uden at kende svarene
Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Uddannet journalist. Har tidligere arbejdet for Berlingske Media og som kommunikationsansvarlig for Dansk Travsports Centralforbund. Er i dag Content Manager hos AS3 Transition med ansvar for produktion og kvalitetssikring af indhold til blog, hjemmeside, sociale medier og AS3 Portalen. Har været ansat i virksomheden siden 2016.

Forrige indlæg

Guide til den forebyggende stresspolitik - følg disse 6 gode råd

Næste indlæg

Coaching er ikke et quick fix

Kommenter indlægget