<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Outplacement3_AS3-167953-edited-323842-edited.jpg

E-bøger | Læs på 1 min

Gratis e-bog: Sådan skaber coaching resultater

Lisbeth Bygsø-Petersen

Coaching er en forretningsmæssig eller personlig beslutning – ikke en hvad-synes-du-selv-samtale udført af en person, der har haft en krise i sit liv. Det er en professionel og forskningsbaseret metode, som kræver den rette uddannelse.

Ifølge en ekstern undersøgelse, som AS3 Transition har fået foretaget, er coaching også ledernes foretrukne værktøj til udvikling.

Men hvorfor er coaching så populært? Hvad kan coaching tilbyde både medarbejdere, ledere og det samlede team i en virksomhed eller organisation? Og hvordan vælger man den rigtige coach?

Hvad kan du bruge coaching til?

Du kan finde svar på dette og få meget mere viden i vores gratis e-bog ’Sådan skaber coaching resultater’. I e-bogen kan du blandt andet læse, hvordan:

  • Coaching er forretningsmæssig eller personlig beslutning
  • Coaching er en proces, der skaber ny læring, øger din forståelse og gør dig handlekraftig
  • Coaching er for alle med et ønske om at udvikle sig
  • Ekstern coaching giver mulighed for at tale mere frit
  • En god coach styrer processen uden at kende svarene
Lisbeth Bygsø-Petersen

Lisbeth Bygsø-Petersen

Er direktør for Trivsel & Coaching hos AS3 Transition. Har arbejdet med ledelse, strategi og mennesker i over 20 år. Har 16 års erfaring hos SOS International som blandt andet HR-chef og har også tidligere været administrerende direktør på Ortopædisk Privathospital Aarhus. Derudover 3 års erfaring som coach og konsulent ved sin egen konsulentvirksomhed Bygsø Consult.

Forrige indlæg

Guide til den forebyggende stresspolitik - følg disse 6 gode råd

Næste indlæg

Coaching er ikke et quick fix

Kommenter indlægget