<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danmarks bedste ledelsesblog – vinder af Blogprisen

Stressforløb afhjælper stress

Stress og trivsel | Læs på 1 min

"Jeg havde ingen energi, og hvis jeg tænkte på arbejde, steg min puls"

Henrik Boye Ebbesen

Læs om, hvordan Jan Martens var sygemeldt fra arbejdet for at finde sig selv. Sammen med familien og med hjælp fra en ekstern coach, der guidede ham gennem et personligt rådgivningsforløb, vendte han en nedadgående kurve til en opadgående.

Jan Martens har de sidste 3 år arbejdet i Nestlé. De seneste 7 måneder har han været skånet arbejdsmæssigt pga. voksende arbejdsmængde og omfattende private udfordringer.

Ligesom en kvart million andre danskere har Jan Martens været ramt af stress. På jobbet oplevede han et stigende pres i en tid med knappe ressourcer og en følelse af altid at være bagud. På hjemmefronten var kalenderen fyldt op med hospitalsbesøg, der endte med at konkludere, at Jans kæreste og deres to børn var autister. 

Jan oplevede, at overskuddet forsvandt. Langsomt, men sikkert: ”Jeg var simpelthen flad og fik ondt i maven. Jeg havde ingen energi, og hvis jeg tænkte på arbejde, steg min puls, og jeg troede, at jeg havde mavesår.”

 Download stress guide - gratis e-bog

Det lærte Jan Martens af forløbet:

  • Ved at rette fokus på én opgave ad gangen og gøre den færdig bliver man mere effektiv.
  • Brug energi på det, du har indflydelse på, og accepter det, der ikke kan ændres.
  • Tag kontrol over eget liv, og sig fra, så du ikke lader dig styre af andre.
  • Undgå at bruge tid på de dårlige sider, men brug tid på at udvikle de gode.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Uddannet journalist. Har tidligere arbejdet for Berlingske Media og som kommunikationsansvarlig for Dansk Travsports Centralforbund. Er i dag Content Manager hos AS3 Transition med ansvar for produktion og kvalitetssikring af indhold til blog, hjemmeside, sociale medier og AS3 Portalen. Har været ansat i virksomheden siden 2016.

Forrige indlæg

"Jeg kan sagtens få 10 gode år i en medarbejder på 55"

Næste indlæg

"Det er løgn. Det går jo godt, så vi kan da ikke lukke"

Kommenter indlægget