<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Stressforløb afhjælper stress

Stress og trivsel | Læs på 1 min

"Jeg havde ingen energi, og hvis jeg tænkte på arbejde, steg min puls"

Mette Skole Mikkelsen

Læs om, hvordan Jan Martens var sygemeldt fra arbejdet for at finde sig selv. Sammen med familien og med hjælp fra en ekstern coach, der guidede ham gennem et personligt rådgivningsforløb, vendte han en nedadgående kurve til en opadgående.

Jan Martens har de sidste 3 år arbejdet i Nestlé. De seneste 7 måneder har han været skånet arbejdsmæssigt pga. voksende arbejdsmængde og omfattende private udfordringer.

Ligesom en kvart million andre danskere har Jan Martens været ramt af stress. På jobbet oplevede han et stigende pres i en tid med knappe ressourcer og en følelse af altid at være bagud. På hjemmefronten var kalenderen fyldt op med hospitalsbesøg, der endte med at konkludere, at Jans kæreste og deres to børn var autister. 

Jan oplevede, at overskuddet forsvandt. Langsomt, men sikkert: ”Jeg var simpelthen flad og fik ondt i maven. Jeg havde ingen energi, og hvis jeg tænkte på arbejde, steg min puls, og jeg troede, at jeg havde mavesår.”

 Download stress guide - gratis e-bog

Det lærte Jan Martens af forløbet:

  • Ved at rette fokus på én opgave ad gangen og gøre den færdig bliver man mere effektiv.
  • Brug energi på det, du har indflydelse på, og accepter det, der ikke kan ændres.
  • Tag kontrol over eget liv, og sig fra, så du ikke lader dig styre af andre.
  • Undgå at bruge tid på de dårlige sider, men brug tid på at udvikle de gode.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Mette Skole Mikkelsen

Mette Skole Mikkelsen

Marketing Manager hos AS3 Transition & AS3 Executive siden februar 2019, hvor hun arbejder med branding og lead generering via inbound marketing. Tidligere 6 år som marketingchef hos det digitale konsulenthus Novicell og 3 år som online marketingkonsulent.

Forrige indlæg

"Jeg havde ikke lyst til at græde foran mine kollegaer"

Næste indlæg

"Vi vil gerne åbne vores børns øjne for andre kulturer"

Kommenter indlægget