<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Systematic Outplacementforløb

Outplacement | Læs på 1 min

"Selv om det hører med til at være leder, er det hårdt at se deres smerte"

AS3 Transition

Læs om, hvordan Systematic hjalp opsagte medarbejdere videre i job gennem outplacement, som det er kutyme for virksomheden at gøre, når de er tvunget til at afskedige nogen.

Systematic er Danmarks største privatejede software- og systemhus og blev grundlagt i 1985. Virksomheden fokuserer på fire kerneforretningsområder: Public Sector, Healthcare, Defence og Intelligence & National Security.

Gennem flere år havde Systemac oplevet vækst og forventede yderligere fremgang i fremtiden. Sammensætningen var derefter, og teamet var sat. Alt var klart til kickoff. Men det utænkelige skete; de store udbud gik til konkurrenterne, og pludselig havde Systematic satset for stort. 27 personer i Danmark skulle opsiges.

 Download e-bog om planlægning af opsigelsesrunder

Det lærte Systematic af forløbet:

  • Vær grundigt forberedt, og kommuniker klart. Det er afgørende for succes.
  • Planlæg detaljeret, men vær klar til at håndtere det uforudsete.
  • Eksekver hurtigst muligt, efter beslutningen er truffet.
  • Efterlev virksomhedens værdier, også når det strammer til.
  • Klæd lederne ordentligt på, så alle kommunikerer ens.
  • Formuler en afviklingspolitik. Det er en stor fordel.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

AS3 Transition

AS3 Transition

Formålet med vores blog er at inspirere, dele viden og uddanne ledere og HR-ansvarlige i det gode arbejdsliv, opsigelser, trivsel, stresshåndtering og coaching.

Forrige indlæg

"Det er løgn. Det går jo godt, så vi kan da ikke lukke"

Næste indlæg

"Vi må aldrig se vores medarbejdere som omkostninger"

Kommenter indlægget