<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kjopmannshuset individuel outplacement

Outplacement | Læs på 1 min

"Vi må aldrig se vores medarbejdere som omkostninger"

Henrik Boye Ebbesen

Læs om, hvordan Kjøpmannshuset tilbød opsagte medarbejdere individuelle outplacement-forløb, der sikrede, at langt de fleste hurtigt kom i nyt job.

I Norge er der mange om buddet i detailbranchen – og konkurrencen er derefter. Det ved man både hos SPAR og virksomheden bag, Kjøpmannshuset. Væksten hos SPAR-kæden har nemlig været for nedadgående, og butikkerne skulle drives mere effektivt.

Et omfattende analysearbejde blev sat i gang, og da økonomien var talt op, fortalte bundlinjen, at en række vellidte mennesker måtte sige farvel til deres arbejde.

Download e-bog om planlægning af opsigelsesrunder 

Det lærte Kjøpmannshuset af forløbet:

  • Varetag både de forretningsmæssige og de menneskelige aspekter i en forandringsproces. Tænk både på økonomien og medarbejderne.
  • Træn lederne i praksis. Det er ikke nok at teoretisere.
  • Den indledende planlægning og forberedelse er vejen til et optimalt opsigelsesforløb.
  • Ekstern professionel støtte bidrager til at sikre værdighed for de opsagte og en så god proces som muligt.
  • En opsigelsesrunde omfatter opgaver både før, under og efter selve opsigelsen, men især før-fasen fylder meget og kræver grundig forberedelse.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Uddannet journalist. Har tidligere arbejdet for Berlingske Media og som kommunikationsansvarlig for Dansk Travsports Centralforbund. Er i dag Content Manager hos AS3 Transition med ansvar for produktion og kvalitetssikring af indhold til blog, hjemmeside, sociale medier og AS3 Portalen. Har været ansat i virksomheden siden 2016.

Forrige indlæg

"Selv om det hører med til at være leder, er det hårdt at se deres smerte"

Næste indlæg

Gratis fag-bog: Gode råd til at skabe værdige opsigelser

Kommenter indlægget