<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kjopmannshuset individuel outplacement

Outplacement | Læs på 1 min

"Vi må aldrig se vores medarbejdere som omkostninger"

Mette Skole Mikkelsen

Læs om, hvordan Kjøpmannshuset tilbød opsagte medarbejdere individuelle outplacement-forløb, der sikrede, at langt de fleste hurtigt kom i nyt job.

I Norge er der mange om buddet i detailbranchen – og konkurrencen er derefter. Det ved man både hos SPAR og virksomheden bag, Kjøpmannshuset. Væksten hos SPAR-kæden har nemlig været for nedadgående, og butikkerne skulle drives mere effektivt.

Et omfattende analysearbejde blev sat i gang, og da økonomien var talt op, fortalte bundlinjen, at en række vellidte mennesker måtte sige farvel til deres arbejde.

Download e-bog om planlægning af opsigelsesrunder 

Det lærte Kjøpmannshuset af forløbet:

  • Varetag både de forretningsmæssige og de menneskelige aspekter i en forandringsproces. Tænk både på økonomien og medarbejderne.
  • Træn lederne i praksis. Det er ikke nok at teoretisere.
  • Den indledende planlægning og forberedelse er vejen til et optimalt opsigelsesforløb.
  • Ekstern professionel støtte bidrager til at sikre værdighed for de opsagte og en så god proces som muligt.
  • En opsigelsesrunde omfatter opgaver både før, under og efter selve opsigelsen, men især før-fasen fylder meget og kræver grundig forberedelse.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Mette Skole Mikkelsen

Mette Skole Mikkelsen

Marketing Manager hos AS3 Transition & AS3 Executive siden februar 2019, hvor hun arbejder med branding og lead generering via inbound marketing. Tidligere 6 år som marketingchef hos det digitale konsulenthus Novicell og 3 år som online marketingkonsulent.

Forrige indlæg

"Selv om det hører med til at være leder, er det hårdt at se deres smerte"

Næste indlæg

Kom godt igennem forandringer på din arbejdsplads

Kommenter indlægget