<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kjopmannshuset individuel outplacement

Outplacement | Læs på 1 min

"Vi må aldrig se vores medarbejdere som omkostninger"

AS3 Transition

Læs om, hvordan Kjøpmannshuset tilbød opsagte medarbejdere individuelle outplacement-forløb, der sikrede, at langt de fleste hurtigt kom i nyt job.

I Norge er der mange om buddet i detailbranchen – og konkurrencen er derefter. Det ved man både hos SPAR og virksomheden bag, Kjøpmannshuset. Væksten hos SPAR-kæden har nemlig været for nedadgående, og butikkerne skulle drives mere effektivt.

Et omfattende analysearbejde blev sat i gang, og da økonomien var talt op, fortalte bundlinjen, at en række vellidte mennesker måtte sige farvel til deres arbejde.

Download e-bog om planlægning af opsigelsesrunder 

Det lærte Kjøpmannshuset af forløbet:

  • Varetag både de forretningsmæssige og de menneskelige aspekter i en forandringsproces. Tænk både på økonomien og medarbejderne.
  • Træn lederne i praksis. Det er ikke nok at teoretisere.
  • Den indledende planlægning og forberedelse er vejen til et optimalt opsigelsesforløb.
  • Ekstern professionel støtte bidrager til at sikre værdighed for de opsagte og en så god proces som muligt.
  • En opsigelsesrunde omfatter opgaver både før, under og efter selve opsigelsen, men især før-fasen fylder meget og kræver grundig forberedelse.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

AS3 Transition

AS3 Transition

Formålet med vores blog er at inspirere, dele viden og uddanne ledere og HR-ansvarlige i det gode arbejdsliv, opsigelser, trivsel, stresshåndtering og coaching.

Forrige indlæg

"Selv om det hører med til at være leder, er det hårdt at se deres smerte"

Næste indlæg

Kom godt igennem forandringer på din arbejdsplads

Kommenter indlægget