<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danmarks bedste ledelsesblog – vinder af Blogprisen

Uddannelse af mentorer i virksomheden

Ledelse | Læs på 1 min

"Det er en god følelse at byde et andet menneske velkommen"

Michael Møller Petersen

Læs om, hvordan R82 har uddannet mentorer, som byder nye medarbejdere velkommen, sætter dem ind i rim, rytme og rolle – og som alt i alt sikrer en gnidningsfri opstartsfase.

R82 er en af verdens førende producenter og leverandører af hjælpemidler til handicappede børn og unge. Virksomheden er repræsenteret i 10 lande, herunder Australien, Kina og USA.

R82 har cirka 80 produktionsmedarbejdere ansat. Nogle fastansatte, andre timelønnede. Fælles for dem alle er, at de skal lære rutiner og regler. Både de skrevne og de uskrevne.

Det lærte R82 af forløbet:

  • Opstil klare mål for, hvad man vil med en mentorordning.
  • Sørg for at forankre ordningen i virksomheden.
  • Uddan mentorer, der kan afdække forskellige medarbejderprofiler.
  • Hold ordningen i live, og følg op på målsætningerne.
  • Får man etableret ordningen ordentligt, frigiver den ledelsestid, og nye medarbejdere leverer hurtigere resultater.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Michael Møller Petersen

Michael Møller Petersen

Uddannet journalist, har blandt andet skrevet en undervisningsbog om hiv/aids fra Botswana til folkeskolen. Tidligere arbejdet for internationale virksomheder som Arla, metroxpress og JYSK. Er i dag Chief Content Officer hos AS3 Transition med ansvar for kommunikation, marketing og content marketing og været ansat i virksomheden siden 2012.

Forrige indlæg

"Det er sundt at blive udfordret på, hvad man kan og vil"

Næste indlæg

"Hver enkelt skal jo behandles individuelt for at få alle med"

Kommenter indlægget