Læs om, hvordan Arla arbejder med udstationering og minutiøst forbereder deres medarbejdere på tilværelsen i udlandet.
Udlængsel. Udsyn. Udfordring. Udrejse. Ja, ønskerne til at arbejde i udlandet kan være mange. Men hvad sker der, når ønsket er opfyldt, og hverdagen i et andet land bliver den nye virkelighed? Hvad med huset? Ægtefællen? Børnene? Familien og vennerne derhjemme?
Spørgsmålene stiller sig i kø, og er man ikke ordentligt forberedt, kan en udstationering lige så vel ødelægge som styrke både familie og karriere.
Det lærte Arla af forløbet:
- Det er ikke blot medarbejderen, der udstationeres, men hele familien.
- Det er afgørende at afklare og forventningsafstemme både den udstationerede medarbejder, men også vedkommendes ægtefælle, for at opholdet bliver en succes.
- Ro i privatlivet er med til at give de bedste forudsætninger for, at en udstationeret medarbejder præsterer.
- En udstationering giver begge parter mulighed for at styrke deres kompetencer, som de kan bruge efter hjemkomsten.
- Det er nødvendigt at udstationere medarbejdere, hvis man vil skabe en global virksomhed.
I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.
Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.
Kommenter indlægget