<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Udstationering af medarbejdere

| Læs på 1 min

"Vi vil gerne åbne vores børns øjne for andre kulturer"

Mette Skole Mikkelsen

Læs om, hvordan Arla arbejder med udstationering og minutiøst forbereder deres medarbejdere på tilværelsen i udlandet.

Udlængsel. Udsyn. Udfordring. Udrejse. Ja, ønskerne til at arbejde i udlandet kan være mange. Men hvad sker der, når ønsket er opfyldt, og hverdagen i et andet land bliver den nye virkelighed? Hvad med huset? Ægtefællen? Børnene? Familien og vennerne derhjemme?

Spørgsmålene stiller sig i kø, og er man ikke ordentligt forberedt, kan en udstationering lige så vel ødelægge som styrke både familie og karriere.

Det lærte Arla af forløbet:

  • Det er ikke blot medarbejderen, der udstationeres, men hele familien.
  • Det er afgørende at afklare og forventningsafstemme både den udstationerede medarbejder, men også vedkommendes ægtefælle, for at opholdet bliver en succes.
  • Ro i privatlivet er med til at give de bedste forudsætninger for, at en udstationeret medarbejder præsterer.
  • En udstationering giver begge parter mulighed for at styrke deres kompetencer, som de kan bruge efter hjemkomsten.
  • Det er nødvendigt at udstationere medarbejdere, hvis man vil skabe en global virksomhed.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Mette Skole Mikkelsen

Mette Skole Mikkelsen

Marketing Manager hos AS3 Transition & AS3 Executive siden februar 2019, hvor hun arbejder med branding og lead generering via inbound marketing. Tidligere 6 år som marketingchef hos det digitale konsulenthus Novicell og 3 år som online marketingkonsulent.

Kommenter indlægget