<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Udstationering af medarbejdere

Arbejdsmarkedet | Læs på 1 min

"Vi vil gerne åbne vores børns øjne for andre kulturer"

Mette Skole Mikkelsen

Læs om, hvordan Arla arbejder med udstationering og minutiøst forbereder deres medarbejdere på tilværelsen i udlandet.

Udlængsel. Udsyn. Udfordring. Udrejse. Ja, ønskerne til at arbejde i udlandet kan være mange. Men hvad sker der, når ønsket er opfyldt, og hverdagen i et andet land bliver den nye virkelighed? Hvad med huset? Ægtefællen? Børnene? Familien og vennerne derhjemme?

Spørgsmålene stiller sig i kø, og er man ikke ordentligt forberedt, kan en udstationering lige så vel ødelægge som styrke både familie og karriere.

Det lærte Arla af forløbet:

  • Det er ikke blot medarbejderen, der udstationeres, men hele familien.
  • Det er afgørende at afklare og forventningsafstemme både den udstationerede medarbejder, men også vedkommendes ægtefælle, for at opholdet bliver en succes.
  • Ro i privatlivet er med til at give de bedste forudsætninger for, at en udstationeret medarbejder præsterer.
  • En udstationering giver begge parter mulighed for at styrke deres kompetencer, som de kan bruge efter hjemkomsten.
  • Det er nødvendigt at udstationere medarbejdere, hvis man vil skabe en global virksomhed.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Mette Skole Mikkelsen

Mette Skole Mikkelsen

Marketing Manager hos AS3 Transition & AS3 Executive siden februar 2019, hvor hun arbejder med branding og lead generering via inbound marketing. Tidligere 6 år som marketingchef hos det digitale konsulenthus Novicell og 3 år som online marketingkonsulent.

Forrige indlæg

"Jeg havde ingen energi, og hvis jeg tænkte på arbejde, steg min puls"

Næste indlæg

"Det er sundt at blive udfordret på, hvad man kan og vil"

Kommenter indlægget