<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Danmarks bedste ledelsesblog – vinder af Blogprisen

Transitionsledelse under forandringer i virksomheden

Coaching | Læs på 1 min

"Hver enkelt skal jo behandles individuelt for at få alle med"

Henrik Boye Ebbesen

Læs om, hvordan VG imødekommer slutbrugernes ændrede behov gennem ledercoaching og et fornyet fokus på den enkelte medarbejder.

Verdens gang (VG) blev grundlagt efter 2. verdenskrig af en række medlemmer af den norske modstandsbevægelse. I dag er avisen blevet til et mediehus, der blandt andet står bag Norges største netavis, VG Nett, og som 100 procent ejes af Schibsted-koncernen.

Mediehuset VG har gennem en årrække oplevet en løbende forandringsproces. Siden 2003 er de traditionelle indtægtskilder – oplaget og annoncesalget – gået tilbage, mens det digitale medieforbrug er gået frem. Hvordan omstiller man sig som virksomhed, når 60 års praksis ændrer sig? Når det trykte sprog bliver digitalt? Og når læsere bliver brugere?

e-bog om coaching

Det lærte VG af forløbet:

  • Styrk lederskabet for at sikre højt tempo og produktivitet i forandringsprocessen.
  • Giv lederen tid til refleksion og indsigt i, hvordan de kan påvirke medarbejdere i en positiv retning ved at ændre egne handlemønstre.
  • Lederne er også i transition. Det er derfor vigtigt at skabe et fortroligt rum for lederne.
  • Vi reagerer forskelligt, og derfor skal medarbejderne behandles individuelt og ikke håndteres som en homogen gruppe.
  • En forandring handler om at vælge. Det er derfor en vigtig ledelsesopgave at sikre, at alle træffer et aktivt valg om at ville være med.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Uddannet journalist. Har tidligere arbejdet for Berlingske Media og som kommunikationsansvarlig for Dansk Travsports Centralforbund. Er i dag Content Manager hos AS3 Transition med ansvar for produktion og kvalitetssikring af indhold til blog, hjemmeside, sociale medier og AS3 Portalen. Har været ansat i virksomheden siden 2016.

Forrige indlæg

"Det er sundt at blive udfordret på, hvad man kan og vil"

Næste indlæg

"Det er alt for let at slå autopiloten til og suse derudad"

Kommenter indlægget