<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Karrierecoaching af ph.d.-studerende

Coaching | Læs på 1 min

"Det er sundt at blive udfordret på, hvad man kan og vil"

AS3 Transition

Læs om, hvordan Aalto University gennem karrierecoaching klæder deres ph.d.-studerende på til at søge og skabe stillinger uden for det akademiske miljø.

Aalto University opstod i 2010 som resultatet af en markant fusion mellem tre førende og traditionsrige finske universiteter. Med 19.000 studerende er universitetet Finlands næststørste.

Et af målene for det nye Aalto University var at skabe et karrieresystem, der fik medarbejderne til at tage mere ansvar for deres egen karriere.

Men karrieresystemet har vist sig at gøre det langt sværere for ph.d.-studerende at blive ansat på universitetet og fortsætte deres forskning.

Faktisk får færre end hver femte ph.d.-studerende fast ansættelse på Aalto University. Ph.d.-studerende, der er skolede til en akademisk tilværelse, har svært ved at sætte ord på egne evner og konvertere dem til kompetencer i erhvervslivet.

e-bog om coaching

Det lærte Aalto University af forløbet:

  • Karrierecoaching er med til at øge antallet af ph.d.-studerende, der afslutter deres studier, og hjælper ikke kun den studerende, men også Aalto University, som øger mulighederne for at tiltrække kommende studerende.
  • Karrierecoaching er for Aalto University også et spørgsmål om at tage et socialt ansvar for at hjælpe de studerende videre i job. Det øger de studerendes muligheder for at træffe kvalificerede beslutninger om deres fremtid.
  • Ved at åbne de studerendes øjne for andre og nye muligheder elimineres myter og fordomme, og deres muligheder for at komme i job øges.
  • Kompetencer, man har erhvervet ét sted, kan anvendes et andet sted i en anden kontekst.

I 2014 udgav vi en coffee-table-book i anledning af vores 25 års jubilæum med 25 kundehistorier om strategisk ledelse, forandringledelse, virksomhedslukninger, opsigelsesprocesser, stresshåndtering og coaching.

Bogen blev i 2015 international anerkendt i to europæiske kommunikationskonkurrencer. Hos FEIEA blev den nummer to i kategorien ’bedste flersprogede udgivelse’, og hos European Excellence Awards var den i finalen i kategorien ’Corporate Advertising’.

AS3 Transition

AS3 Transition

Formålet med vores blog er at inspirere, dele viden og uddanne ledere og HR-ansvarlige i det gode arbejdsliv, opsigelser, trivsel, stresshåndtering og coaching.

Forrige indlæg

"Vi vil gerne åbne vores børns øjne for andre kulturer"

Næste indlæg

"Hver enkelt skal jo behandles individuelt for at få alle med"

Kommenter indlægget