<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Book Seminar God kommunikation under fusioner og opsigelser

Vi støtter jer i den kritiske fase og hjælper jer med at planlægge kommunikation, der kan benyttes på tværs af organisationen.

Om seminaret

Fusioner, opsigelser, organisationsændringer. Der er pres på lederne ved større forandringer, hvor informationerne i den kritiske fase ofte er få - og medarbejdernes efterspørgsel efter viden omvendt er stor.

På tværs af ledergruppen er der brug for enighed om, hvad der kan svares på, og hvad der i givet fald skal svares. For forskellige svar vil kunne give indtryk af forskellig viden og forskellig informationsmængde forskellige steder i organisationen. Det skaber uro.

På denne workshop får I konkrete værktøjer til at styre vanskelige dialoger med medarbejdere på en professionel og struktureret måde – lige fra forberedelsen til gennemførelsen. 

Temaer

  • Indsigt i, hvordan I forbereder jer bedst på vanskelige dialoger
  • Brainstorm på konkrete spørgsmål, der vil komme fra jeres medarbejdere - og formulering af de gode svar
  • Træning i teknikkerne til at gennemføre vanskelige dialoger i praksis
  • Inspiration til, hvordan ledergruppen kan støtte hinanden

Seminaret kan afholdes på dansk eller engelsk. 

Pris

Prisen afhænger af jeres ønsker til varighed, antal deltagere og graden af tilpasning. Fx koster et seminar på 3 timer 22.000,- kr. (+ moms og evt. transport). Beløbet er inklusiv et formøde, evt. tilpasning af indholdet samt kursusmaterialer.

Målgruppe

Seminaret er forbeholdt HR og ledere.

Tid og sted

Vi planlægger dato, praktik og en detaljeret dagsorden sammen. Vores eksperter kan enten komme ud på jeres arbejdsplads - eller inspirere jer online, hvis I sidder på forskellige lokationer.

Varighed

Vi anbefaler minimum 3 timers varighed, så vi kan inddrage deltagerne i forskellige øvelser.

Har du spørgsmål?
Mette Skole
Mette Skole msmi@as3.dk 40 95 25 23

Mød underviserne

Lisbeth Bygsø-Petersen 2-1

Lisbeth Bygsø-Petersen

LinkedIn
Palle Udsen

Palle Udsen

LinkedIn
Carsten Agerlin

Carsten Agerlin

LinkedIn

Skal vi finde en dato?

Udfyld formularen - så vender vi hurtigt tilbage med mere information om indhold og priser

as3_kbh_sept21_005

Se vores andre seminarer

Høj performance, travlhed og mange unge medarbejdere. Det er en cocktail med potentiale til at skabe en arbejdsplads med masser af energi, gåpåmod og drive. Men det rummer også en række udfordringer og faldgruber.

For hvordan sikrer man sunde arbejdsvaner og trivsel i en performancekultur? Hvordan onboarder man unge medarbejdere i en konkurrencepræget konsulentbranche? Og hvordan undgår man, at høj energi, performance og drive kammer over i usikkerhed, mistrivsel og stress?

Ønsket om en sund organisation

Disse udfordringer stod det globale mediebureau Wavemaker overfor, da de tilbage i 2021 indgik et samarbejde med AS3 om coaching af medarbejderne.