<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1150766838320198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
as3_2017_3321-739641-edited.jpg

E-bøger | Læs på 1 min

Bliver fremtidens ansatte en flok dynamiske løsarbejdere?

Henrik Boye Ebbesen

Ved du, hvordan du fastholder seniorerne på din arbejdsplads? Og er du egentlig klar over, hvilke krav generationen af digitale indfødte har til deres leder? Få svarene på dette og meget mere i denne artikelsamling.

Der skabes i øjeblikket tusindvis af nye jobs på et dansk arbejdsmarked, der af eksperter betegnes som mere dynamisk end nogensinde før.

Denne udvikling stiller store krav til landets arbejdsgivere, for den rekordstore beskæftigelse betyder samtidig, at et stigende antal virksomheder svært ved at skaffe kvalificeret arbejdskraft.

I artikelsamlingen "Bliver fremtidens ansatte en flok dynamiske løsarbejdere?" har vi samlet en række artikler, hvor flere eksperter giver deres bud på, hvilken retning arbejdsmarkedet bevæger sig i – og hvordan din virksomhed håndterer en række af de HR-udfordringer, der følger med. 

Du kan blandt andet læse om:

  • Hvorfor danske lønmodtagere skifter job oftere end vores europæiske kolleger
  • Hvilke krav danske virksomheder skal opfylde, hvis de både vil tiltrække de yngre og fastholde de ældre generationer på arbejdsmarkedet
  • Hvorfor et stigende antal danskere i fremtiden vil vælge et arbejdsliv som selvstændig eller freelancer
  • Hvordan din virksomhed leder den voksende gruppe af unge, der er digitalt indfødte
  • Hvad digitale arbejdsplatforme er for noget - og hvorfor flere, både arbejdsgivere- og tagere, kommer til at bruge dem i fremtiden.
Henrik Boye Ebbesen

Henrik Boye Ebbesen

Uddannet journalist. Har tidligere arbejdet for Berlingske Media og som kommunikationsansvarlig for Dansk Travsports Centralforbund. Er i dag Content Manager hos AS3 Transition med ansvar for produktion og kvalitetssikring af indhold til blog, hjemmeside, sociale medier og AS3 Portalen. Har været ansat i virksomheden siden 2016.

Forrige indlæg

Video: Hvad er outplacement?

Næste indlæg

”Hvis du ikke bliver berørt af at opsige en medarbejder, skal du finde dig et andet job”

Kommenter indlægget